Sollentuna Centrum är beroendeframkallande!

*Suck* Var ju i Sollentuna Centrum idag... Ja vad ska jag säga, det var underbart! Bästa shoppingcentret jag vet om! Inte så mycket folk, kan visserligen berott på att de var mitt på dagen en vardag.... Bra affärer hade de oxå! Jag hittade ett par skor som jag blev totalt förälskad i! De var skitsnygga och skulle passa helt perfekt till på fredag! MEN de kostade 700 kr! Lite mkt för min budget tkr jag nästan...hehe men jag tror att jag skiter i min budget... tror jag åker och köper de imorn haha...;)

Annars köpte jag en brun liten väska, skitsnygg! Och ett linne tlll min kjol ;) AWESOME dag iaf!

Sen gick jag förbi ICA på vägen hem och köpte 3 bananer. Jag åt 2 och gav den tredje till min bror. Bara för att jag är så snäll! :D

Snart ska jag äta middag som min mamma lagat. Har ingen aning om vad det blir. Men det får jag nog reda på när jag går till köket....hoppas jag...

¡Adios!


Tidig Dag

Jag steg upp 10 i 9 idag!! Och ändå är det LOV! :O Jag vaknade en gång 10 i 8 men jag bestämde att jag måste sova mer....fast jag va inte ens trött.......haha!

Ska göra mig iordning och snart dra till Sollentuna Centrum och shoppa! Böver lite saker inför Fredag, då är det PARTY! :D hmmm...undrar när de öppnar förresten....haha..

¡Hasta La Vista!

Citizen cope

Ååååh!! Blev alldeles överlycklig när jag fick reda på att MUSE skulle komma till Sverige! Missade ju dem när de var här senast :/ MEN självklart får jag reda på nästa dag att de ska komma den 21 juli! Dagen efter jag åker till Frankrike!!! Kan man ha mer otur?????

Jaja jag överlever, världen går trots allt inte under! En av mina andra favoritartister är CITIZEN COPE. Underbar är han!
Ska gå och lägga mig nu! Gute Nacht!

KRIS - Kortas Revansch I Samhället

Ja, här sitter jag och kollar på nya säsongen av Top Model. Den här gången får modellerna inte vara över 1,70! Haha sug på den alla långa människor!! Jag är ju själv bara 1,61 så det känns bra att alla korta får chansen! AWESOME!!

Snart är det PÅSKLOV också, imorn är det sista skoldagen! På onsdag tänkte jag börja lovet med en shoppingrunda i Sollentuna Centrum för att uttnyttja deras rabatter hehe ;)

Nu ska jag snart ladda inför SISTA skoldagen alltså. Spanskan slipper man imorn oxå! KAN DET BLI BÄTTRE?!?! Jajamensan det kan det!!! För imorn är det FLÖTE med ANNIS! (För er som undrar hon har redan lovat att tjocka upp mig med KAKOR, GLASS och GODIS!!! Det är därför hon nämns i denna blogg.)

Ciao People!


Välkommen till min blogg!

Det här är min blogg! Den handlar om MIG, all som jag gör, gillar och tänker. Kan hända att jag nämner nån snäll person då och då man vet aldrig. Med snäll menar jag typ ge mig kakor....godis...glasss.... hehehe...
Enjoy! :D




RSS 2.0